Šokoladinis avinžirnių ir riešutų kremas
Šokoladienė pasižymi gausiu baltymų, skaidulų kiekiu, joje nerasite pridėtinio cukraus, pieno, glitimo, nekvaršinsite galvos apie palmių aliejaus padarytą žalą aplinkai. Stengiausi jums pagaminti tokį šokoladinį kremą, kuris būtų ne tiks sveikas, bet ir skanus!

Kaip puiku mėgautis saldumynais be jokios širdies graužaties, tiesa? Šokoladienė pasižymi gausiu baltymų, skaidulų kiekiu, jame nerasite pridėtinio cukraus, pieno, glitimo, nekvaršinsite galvos apie palmių aliejaus padarytą žalą aplinkai ir galėsite džiaugtis Vegan saldumynu. Pagardinkite juo savo pusryčių/čempionų košę, užkandį su vaisių skiltelėmis, blynų širdeles arba vadovaukitės laiko patikrintu patarimu – kabinkite Šokoladienę šaukštu!


Produkto informacija
Sudedamosios dalys
- Avinžirniai 23%
- Datulės
- Lazdynų ir anakardžių riešutų kremas 12% (lazdyno riešutai 60%, anakardžių riešutai 40%),
- Rapsų aliejus
- Kakavos sviestas
- Kakavos milteliai 2,5% (22-24% riebumo),
- Linų sėklų milteliai
- Jūros druska
Energinė ir maistinė vertė (100 g)
- Energinė vertė – 1543 kJ/368 kcal;
- Riebalai – 15,7 g;
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 5,1 g;
- Angliavandeniai – 40,2 g;
- š kurių natūralių cukrų – 12 g;
- baltymai – 8,4 g;
- skaidulinės medžiagos – 7,2 g
- druska – 0,54 g.
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje, vėsioje nuo tiesioginių saulės spindulių apsaugotoje vietoje.
Atidarius pakuotę rekomenduojama laikyti šaldytuve ir suvartoti per 14 dienų.
Grynasis kiekis 220 g
Su kuo vartoti
- Skanauti su blynais
- Tepti ant skrebučio
- Naudoti gaminant kepinius
- Tepti ant sūrio
- Pilti ant ledų
- Mirkyti vaisių skilteles
Na be abejonės, visada išlieka klasikinis bei laiko patikrintas receptas – tiesiog kabinti ją šaukštu!


