Šokoladinis avinžirnių ir riešutų kremas

Šokoladienė pasižymi gausiu baltymų, skaidulų kiekiu, joje nerasite pridėtinio cukraus, pieno, glitimo, nekvaršinsite galvos apie palmių aliejaus padarytą žalą aplinkai. Stengiausi jums pagaminti tokį šokoladinį kremą, kuris būtų ne tiks sveikas, bet ir skanus!

5 €
Rankų darbo
Be gliuteno ir GMO
Pagaminta Lietuvoje
Autentiškas receptas

Produkto informacija

Sudedamosios dalys

  • Avinžirniai 23%
  • Datulės
  • Lazdynų ir anakardžių riešutų kremas 12% (lazdyno riešutai 60%, anakardžių riešutai 40%),
  • Rapsų aliejus
  • Kakavos sviestas
  • Lakavos milteliai 2,5% (22-24% riebumo),
  • Linų sėklų milteliai
  • Jūros druska

Energinė ir maistinė vertė (100 g)

  • Energinė vertė – 1543 kJ/368 kcal;
  • Riebalai – 15,7 g;
    • iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 5,1 g;
  • Angliavandeniai – 40,2 g;
    • š kurių natūralių cukrų – 12 g;
  • baltymai – 8,4 g;
  • skaidulinės medžiagos – 7,2 g
  • druska – 0,54 g.

Laikymo sąlygos

Laikyti sausoje, vėsioje nuo tiesioginių saulės spindulių apsaugotoje vietoje.
Atidarius pakuotę rekomenduojama laikyti šaldytuve ir suvartoti per 14 dienų.

Grynasis kiekis 220 g

Su kuo vartoti

  • Skanauti su blynais
  • Tepti ant skrebučio
  • Naudoti gaminant kepinius
  • Tepti ant sūrio
  • Pilti ant ledų
  • Mirkyti vaisių skilteles

Na be abejonės, visada išlieka klasikinis bei laiko patikrintas receptas – tiesiog kabinti ją šaukštu!

Paragaukite kitų skonių

Krepšelis